Digital Julkalender

Att hålla energin uppe och behĂ„lla samhörigheten kan vara utmanande under normala omstĂ€ndigheter. 2020 är definitivt inget undantag. Det behövs mer än någonsin! En digital julkalender är ett enkelt och säkert sätt att kommunicera med era anställda och visa uppskattning för ett ovanligt tufft år.

För att lysa upp i stundande decembermörker sÄ har vi pÄ ID Entity i samarbete med vÄrt systerbolag Life Event tagit fram en annorlunda julkalender för att skapa samhörighet, inspiration och julstÀmning.

Nu stÄr vi inför Ärets sista mÄnad som vanligtvis innehÄller mysigt julstök och efterlÀngtade julfester med kollegor och det blir Ànnu viktigare att skapa glÀdje och bygga en kÀnsla av gemenskap. LÄt era kollegor ta del av ID Entitys digitala julkalender full med inspiration, smaker, skratt och lÀrdomar.

Varje dag möts man av en ny överraskning. Det Àr allt ifrÄn interna videohÀlsningar till ett presentkort pÄ en smarrig lussebulle eller en inspirationsförelÀsning med nÄgon av oss organisationskonsulter pÄ ID Entity.

Vi som kommer dyka upp i luckorna och erbjuda webinars Àr:

Karolina Wahlström

som arbetar för att inspirera och utveckla individer med syfte att nÄ dit de vill.

Lotta Christensson

vars favoritÀmne Àr stress och som drivs av att se mÀnniskor öka sitt vÀlmÄende och hitta sin balans i livet.

Carin Frödeberg

som har mindfulness som favoritverktyg, kryddat med neuroledarskap och self compassion.

Julalender

LĂ„ter det intressant?

Vill ni veta mer vad julkalender innefattar och kika pÄ en offert? Kontakta Karolina Wahlström direkt!

Karolina Wahlström

Eller kontakta oss via ett formulÀr hÀr

LĂ€s mer