Din målsättning är vårt jobb.

Vi brukar säga att vår vision är att du ska nå dina visioner. Ja, det låter kanske lite klyschigt men vi menar det faktiskt. Vår viktigaste arbetsuppgift är att identifiera och analysera ditt och din verksamhets behov för att kunna ge dig bästa möjliga lösning. Oberoende av om du kommer i kontakt med oss som kund, konsult eller kandidat.

Sedan vi kickade igång 2007 har vi stöttat företag och organisationer inom hela HR-området. Kanske har vi till och med redan stött på varandra på ett eller annat sätt. Då vet du också att vi föredrar att jobba nära alla våra kunder, konsulter och kandidater. Vi är övertygade om att det är först när du lär känna någon som du kan erbjuda precis det de behöver. Oavsett om det handlar om rekrytering av HR-personer eller rådgivning.

Vår kundkrets är svenska och internationella företag och organisationer med höga krav på både medarbetare och leverantörer. Och det är precis så vi vill ha det. Engagemang är ett nyckelord i sammanhanget. Vi älskar vårt jobb, och vi vill arbeta med människor som känner likadant helt enkelt.

Vad får du?


  • En partner som verkligen bryr sig om dig, din framtid och din verksamhet
  • Samarbeta med ett gäng som går i bräschen för förändring
  • Jobba med och i företag och organisationer som står för Human Responsibility

Boka möte eller ring oss!

Du når oss på 08-21 68 90

Frågor och svar

Från start till mål tar det ungefär sex veckor. Ibland något längre beroende på hur klurig kravprofilen är.
Ibland kan det vara bra att se varandra i en situation som är typisk för er arbetsplats. Vi sätter gärna ihop ett verklighetsbaserat Case som slutkandidaterna får göra. Case kan ingå som en del i vår rekryteringsprocess. Vi kan också göra ett Case när ni har egna kandidater.
Vi har ett fantastiskt nätverk med över 300 HR-konsulter. Allt från nyexade personalvetare till seniora HR-chefer. Och även specialister och experter.
Det brukar ta oss 1-2 dagar att hitta konsulter efter det att vi fått in en förfrågan och lyssnat in kravprofilen. Om det är mer specifika krav på tex kompetens eller geografisk placering kan det ta lite längre tid. Men då berättar vi det!