Grupputveckling

Hur fÄr man medlemmarna i en grupp att trivas och vilja göra sitt bÀsta? Hur fungerar gruppen under olika utvecklingsstadier och nÀr det uppstÄr konflikter? Hur skapas engagemang, kreativitet, delaktighet och inkludering? För att skapa en högpresterande och effektiv arbetsgrupp krÀvs det att medlemmarna kÀnner tillit till varandra, trygghet, engagemang och motivation.

Vi pÄ ID Entity har i vad vi kallar grupputveckling tagit fram ett antal olika utbildningar och kurser lÀmpliga för en arbetsgrupp eller ett team att göra tillsammans. Samtliga utbildningar har som mÄl att stÀrka individen, teamkÀnslan, förbÀttra kommunikation och effektivitet samt samarbetet gruppmedlemmarna sinsemellan.

Vi skrÀddarsyr alla utbildningar och utvecklingstillfÀllen utefter just era behov och utmaningar. Det gör att vi ofta kombinerar olika typer av verktyg och frÄgestÀllningar med praktiska övningar, allt för att förbÀttra och utveckla relationerna i er arbetsgrupp. Tveka dÀrför inte att kontakta oss för att höra mer och lÄta oss presentera ett upplÀgg lÀmpligt för er!

Kontakta oss

Söker ni stöd, utveckling eller utbildning inom grupputveckling? Ingen frÄga Àr för liten.  Fyll i formulÀret nedan sÄ kontaktar vi dig inom kort!

Olika teman för grupputveckling