Livsstilsanalys

Identifiera de faktorer som pÄverkar ditt vÀlmÄende! 3 dygns mÀtning, för att hitta balansen mellan sömn, arbete och fritid.

Livsstilsanalysen Àr ett verktyg som kan anvÀndas av deltagare i ett team eller som enskild individ. Analysen mÀter pulsvariabiliteten under 72h. MÀtningen ger en exakt information för hur vÄra stressnivÄer ser ut under dagen, ökar förstÄelsen för hur vÄr sömn och ÄterhÀmtningsförmÄga ser ut, vÄr konditionsnivÄ samt effekten av vÄr trÀning.

Genom att pÄverka faktorer som gör att vi kan fÄ en bÀttre sömn och Àven fÄ in ÄterhÀmtning under dagen ökar vÄr energi. Eftersom vi ser exakt nÀr stressnivÄerna Àr som högst och vad som pÄverkar oss mest under dagen kan vi lÀttare arbeta proaktivt med ökad stresskontroll.

Ökad medvetenhet om kroppen ger oss Ă€ven bĂ€ttre resursfördelning och mer energi. VĂ€lmĂ„ende leder i sin tur till att vi kan utveckla vĂ„rt ledarskap bĂ„de för oss sjĂ€lva och för andra. MĂ„let Ă€r Ă€ven att hitta balans mellan arbete och fritid samt mellan aktivitet och vila.

Hur gÄr det till?

Tillsammans med en specialist gÄr man igenom sin analys som Àr kopplad till en dagbok. Man fÄr Äterkoppling och kan sÀtta realistiska mÄl för att hitta de bÀsta individuella livsstilsvalen för en hÄllbar hÀlsa och prestation.

Livsstilsanalysen kan Àven ge ett aggregerat resultat pÄ gruppnivÄ, för att lÄta gruppen tillsammans jobba fram en gruppförÀndring. Allt för att fÄ önskat vÀlmÄende och ökad produktivitet och en bÀttre gruppkÀnsla.

Över 83% av deltagarna har lyckats förbĂ€ttra sin stresskontroll, sömnkvalitet, Ă„terhĂ€mtning eller sina motionsvanor.


Vill du komma i kontakt med oss?

Vill du veta mer om hur livsstilsanalysen gÄr till eller undrar du nÄgot annat?