HR Livlina och HR Startup

Ni som varit med oss länge vet att vi erbjudit våra egna skräddarsydda tjänster HR Startup och HR Livlina. Dessa är utvecklade och framtagna efter vad vi sett är de vanligaste utmaningarna inom HR och vi finns där för att hjälpa er! Även under Jureks regi, som Jurek HR, erbjuder vi såklart dessa tjänster - läs mer om dem här nedan!

HR Livlina

Som VD i en organisation utan HR-chef kan det ibland behövas någon att bolla de strategiska HR-frågorna med. Eller sitter du som ensam ansvarig på HR och behöver hjälp? Våra konsulter har alla lång erfarenhet och jobbar dagligen med hur företag och organisationer kan bli både mer lönsamma och välmående genom att koppla på eller stärka upp en HR-funktion

HR Startup

Har det blivit dags att anställa din första HR-person eller ska du starta igång din HR-avdelning? Bra – då har du kommit helt rätt! Vi vet, det är inte enkelt att veta i vilken ände man ska börja. Men det är precis därför du har oss. Oavsett hur din verksamhets behov ser ut kan vi (tillsammans med dig, förstås) hitta en lösning.

Våra HR-Livlinor och HR-Startup-konsulter sätter sig in i din verksamhet och företagskultur, och du kan plocka in dem när det behövs. Och självklart betalar du bara för de timmar du anlitat konsulten.