HR Livlina och HR Startup

Ni som varit med oss lĂ€nge vet att vi erbjudit vĂ„ra egna skrĂ€ddarsydda tjĂ€nster HR Startup och HR Livlina. Dessa Ă€r utvecklade och framtagna efter vad vi sett Ă€r de vanligaste utmaningarna inom HR och vi finns dĂ€r för att hjĂ€lpa er! Även under Jureks regi, som Jurek HR, erbjuder vi sĂ„klart dessa tjĂ€nster - lĂ€s mer om dem hĂ€r nedan!

HR Livlina

Som VD i en organisation utan HR-chef kan det ibland behövas nÄgon att bolla de strategiska HR-frÄgorna med. Eller sitter du som ensam ansvarig pÄ HR och behöver hjÀlp? VÄra konsulter har alla lÄng erfarenhet och jobbar dagligen med hur företag och organisationer kan bli bÄde mer lönsamma och vÀlmÄende genom att koppla pÄ eller stÀrka upp en HR-funktion

HR Startup

Har det blivit dags att anstĂ€lla din första HR-person eller ska du starta igĂ„ng din HR-avdelning? Bra – dĂ„ har du kommit helt rĂ€tt! Vi vet, det Ă€r inte enkelt att veta i vilken Ă€nde man ska börja. Men det Ă€r precis dĂ€rför du har oss. Oavsett hur din verksamhets behov ser ut kan vi (tillsammans med dig, förstĂ„s) hitta en lösning.

VÄra HR-Livlinor och HR-Startup-konsulter sÀtter sig in i din verksamhet och företagskultur, och du kan plocka in dem nÀr det behövs. Och sjÀlvklart betalar du bara för de timmar du anlitat konsulten.