Närheten framför allt.

Namn: Pia Geivald

Pia i tre ord: Ambitiös, engagerad, livsnjutare.

En vanlig dag på jobbet

Antingen är jag på huvudkontoret eller ute på något av våra djursjukhus i Sverige. Jag har fantastiska kollegor och är nästan alltid omgiven av djur. Mina arbetsuppgifter inbegriper såväl förändringsarbete, organisationsfrågor och ledarskap, som employer branding och rekrytering.

Vi har samarbetat med ID Entity i flertalet frågor. Det har handlat om allt ifrån att hyra interima verksamhetschefer till chefsrekrytering inom HR och andra områden. Vi har även tagit hjälp med ”second opinion”, karriär- och outplacement, samt anlitat dem som föredragshållare. Och resultatet blir alltid bra. De ser det som sitt ansvar att vi är nöjda. Det är en fråga om förtroende.

Flexibilitet när det räknas

Tack vare att vi jobbat nära varandra under många år har vi lärt känna varandra. ID Entity vet hur mina förväntningar ser ut och vilka krav jag ställer. För mig är de en ”partner” i HR-frågor, mer än något annat. Dessutom har vi alltid roligt när vi jobbar ihop.

Men det bästa är nog att de är så ”resourceful”. Ibland vänder vi oss till dem för råd och då anstränger de sig alltid till det yttersta för att hjälpa oss. Eller så måste vi tillsätta en interimtjänst med kort varsel. Då trollar de. Vid två tillfällen har de på mindre än ett dygn hittat helt rätt profil till viktiga roller som vi sedan har kunnat hyra över en längre tid.

Gör helst på fritiden

Umgås med familj och vänner. Med tre barn (nästan vuxna) som alla bor hemma och två irländska settrar, är det alltid något som pågår hos oss. Sedan har vi ett litet ställe utanför Nerja där vi älskar att ”bara vara”.