Möt våren på Gotland

Ledarskapsdagar med ID Entity

ID Entity välkomnar dig som ledare till en lärorik resa på Gotland. Att aktivt arbeta med sitt ledarskap och kommunikation är nycklar till en effektiv ledarstil, men att arbeta på och utveckla sitt självledarskap är minst lika viktigt. Allt detta gör vi tillsammans under några insiktsfulla, fokuserade och energigivande dagar på Gotland i april, där vi lär oss olika metoder och strategier för ledarskap och hållbarhet samtidigt som vi utbyter erfarenheter med varandra.

Utbildningen vänder sig till dig som är ledare och vill få nya insikter och en större verktygslåda för att kunna leda både dig själv och andra mer framgångsrikt.

Utbildningsdagarna varvas med flera kunskapspass om hjärnan, neuroledarskap och klassiska beteendemodeller. Däremellan arbetar vi med övningar både i grupp och enskilt för att komma fram till vilka vanor, beteenden och aktiviteter du kan utveckla för att nå dina mål på ett effektivt sätt. Vi startar dagen med yoga och du får under dagarna även lära dig användbara mindfulness-tekniker. Du ges också möjlighet att promenera längs havet eller delta i ett mer fysiskt träningspass.

Övergripande innehåll
  • Självledarskap och självkännedom
  • Mentala strategier för hållbarhet
  • Stresshantering
  • Motiverande målsättning
  • Värderingar och inre motivation
  • Yoga och mindfullness
Datum och kostnad

22 april – 24 april 2020. Vi startar runt kl 16 på onsdagen och avslutar runt kl 15 på fredagen.

Kostnad 8900 SEK exkl. resa.
I priset ingår del i 4-bäddrum, kost och logi (för enkelrum + 700 SEK).


För frågor kring upplägg och innehåll, kontakta gärna oss utbildare: