Ledarskapsutveckling genom 360-analys

VĂ€lkommen till en ledarskapsutbildning som genom 360’-analys ger ledaren konkret feedback och konkreta utvecklingsomrĂ„den. Utbildningen vĂ€nder sig till ledare som dels vill fĂ„ en gedigen utbildning i senaste forskningen kring feedback, uppföljning och motivation samt individanpassade verktyg i individuell coaching för utveckling av bĂ„de sig sjĂ€lva och medarbetaren.

Denna utbildning startar med en kartlÀggningsenkÀt dÀr flera olika respondenter kan delta, medarbetare/kollega/chef. KartlÀggningen mynnar ut i en strukturerad analys- och arbetsprocess av ledarens styrkor och utvecklingsomrÄden samt en tydlig och konkret handlingsplan för att utveckla dessa. Vid vÄra tvÄ utbildningstillfÀllen lÀr sig deltagarna om modellen FRLM (Full range leadership model) som Àr den modell som ligger till grund för flest vetenskapliga studier inom ledarskapsforskning. Forskningen visar vad som Ästadkommer faktisk förÀndring och tillÀmpning av beteenden i samband med ledarskapsutveckling. Ledaren ökar sin förmÄga att genomföra behovsanalys, feedback, formulering och uppföljning av mÄl samt motivation.

Ledarna coachas mellan tillfÀllena för att snabbare nÄ sina utvecklingsmÄl. Efter 4-6 mÄnader görs en uppföljning med en ny enkÀt. EnkÀten följs upp med ytterligare en heldag för att sÀkerstÀlla att ledaren har nÄtt sina utvecklingsmÄl.

Vi erbjuder Àven ledarskapsutbildningar inom:
  • Leda pĂ„ distans
  • HĂ„llbart ledarskap
  • Ny som chef
  • Effektivt ledarskap
  • SvĂ„ra samtal och konflikthantering
  • Feedback och utvecklande samtal