HR-administratör till Magnolia Bostad

Nu söker vi på ID Entity/Jurek en konsult på deltid för uppdrag som HR-administratör till växande Magnolia Bostad med start så snart som möjligt.

I rollen som HR-administratör kommer du vara med och bidra till att HR funktionen levererar mot uppsatta mål. Du kommer att arbeta tillsammans med HR- ansvarig och fokusera på det administrativa inom HR och lön vilket bland annat innefattar att:
• Administrera i tidrapportsystemet
• Bistå med underlag till lönekörningen
• Administration av pensioner och försäkringar
• Administration av tjänstebilar
• Uppdatering av lista för anställda/konsulter
• Underlag för personalkostnader till revisorerna
• Underlag för lönerevision
• Administrera projekt inom HR

För att trivas i rollen är du en person som är administrativt lagd, driven, nyfiken, och lösningsorienterad. Du levererar enligt Magnolias värdegrunder: Nytänkande, Ambition och Medvetenhet.

Din bakgrund:
• Akademisk examen inom HR eller motsvarande alternativt studerande inom HR med flexibelt schema
• Du är en person med siffersinne och har en god administrativ förmåga
• Ordning och reda, noggrannhet och struktur är egenskaper som ligger dig nära
• Du har erfarenhet från HR, lön och sociala avgifter

Detta är ett konsultuppdrag på deltid med start så snart som möjligt och som beräknas pågå till mars 2019. Intervjuer sker löpande så hör av dig med ditt intresse så snart som möjligt.

Är du intresserad av att höra mer? Kontakta Kicki Segert, kicki.segert@id-entity.se , 0707-71 57 17 som dagligen arbetar med våra konsultuppdrag.

När du registrerar ditt CV nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Följ oss gärna via vår hemsida och på LinkedIn där du även kan söka aktuella uppdrag och tjänster.
Vi kan erbjuda dig som konsult spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas inom din HR-roll. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter.

Uppdragen via oss kan variera i längd och omfattning. Idag består vår kundkrets i första hand av små och medelstora företag och organisationer, nationella och internationella, med höga krav på både medarbetare och leverantörer. Engagemang är ett nyckelord i sammanhanget. Vi älskar vårt jobb, och vi vill arbeta med människor som känner likadant helt enkelt. Våra kunder är ofta i behov av en konsult omgående så av den anledningen ser vi gärna att du är tillgänglig inom en månad.

Om Magnolia Bostad
Magnolia Bostad utvecklar attraktiva och funktionella boenden, såväl hyresrätter
som bostadsrätter, vårdboenden och hotell, i Sveriges tillväxtorter. Vi är cirka 100 medarbetare
på kontoren i Stockholm, Göteborg, Norrköping och Helsingborg. Magnolia Bostad
är en av landets största bostadsutvecklare med projekt ibland annat Helsingborg,
Storstockholm, Malmö, Uppsala, Karlstad, Göteborg och Eskilstuna.
Magnolia Bostads aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.


Vi ser fram emot din ansökan!

Sök tjänsten