HR Business Partner med driv och lyhördhet

Vill du vara med oss på resan framåt och tillsammans med närmare 400 kollegor i Sverige bidra till Life Without limitations och Ett rörligare liv?

I din roll som HR Business Partner för TeamOlmed i Sverige blir du en välkommen och viktig person i vårt Skandinaviska HR- Team som leds av Charlotta, HR Director för Össur Scandinavia. Du kommer att ha en HR-Specialist som rapporterar direkt till dig.
Du sitter i TeamOlmeds ledningsgrupp där du driver HR-arbetet framåt i Sverige samt stöttar verksamhetscheferna runt om i landet.


Du kommer att arbeta med:
• Attrahera – Rekrytera – Utveckla – Behålla - Avveckla
• Kompetensförsörjning
• Ledarutveckling
• Chefsstöd
• Lönerevisioner
• Arbetsmiljöfrågor och rehabilitering
• Fackliga förhandlingar och relationer
• Ta fram lönepaket och anställningsvillkor
• Delta i och driva olika projekt
• Och mycket annat då vi är ett företag i utveckling

Dina drivkrafter:
Vi tror att detta är rätt jobb för dig om du motiveras av ett brett och självständigt HR-jobb, att jobba proaktivt med moderna arbetssätt, att utveckla och förbättra, att teama med dina kollegor samt att driva kultur och- värderingsfrågor. Du vill värna om det lokala men ser samtidigt det globala perspektivet. Du gillar att röra på dig och vara ute i verksamheterna och reser gärna en del i jobbet (det är ca 1 resdag/vecka, oftast över dagen, samt ett par internationella resor/trainings per år).

Dina kännetecken:
Du är en trygg och mogen person med en öppen och enkel kommunikationsstil. Du rör dig vant i olika typer av miljöer, är affärsdriven och samtidigt lyhörd. Du har en genuin vilja att sätta dig in i verksamhetens olika behov, jobba nära och bidra till utvecklingen av ledare. Andra ord du känner igen dig i är flexibilitet och proaktivitet, du har inga problem att snabbt ställa om.

Din erfarenhet:
Du har hunnit jobba i en bred HR-roll i minst 5-7 år, varav 2 år i en matrisorganisation, detta med tanke på att TeamOlmed ägs av Össur som verkar i en global kontext. I ditt HR-jobb har du varit del av en Ledningsgrupp, gärna haft eget personalansvar och drivit förändringsarbete, samt lett olika HR-initiativ. Då vi har kollektivavtal i TeamOlmed vill vi att du har erfarenhet av fackliga relationer och förhandlingar. Har du dessutom erfarenhet av förvärv och verksamhetsövergångar ser vi det som ett extra plus. Du har akademisk examen och är flytande i svenska och engelska. Då jobbet innebär en del resor behöver du ha körkort.


Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Sollentuna /Silverdal. I denna rekrytering samarbetar Össur och TeamOlmed med ID Entity en del av JUREK och de tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. För mer information kontakta Ylva Ottosson, 0733-914108, ylva.ottosson@id-entiy.se

Össur utvecklar, producerar och säljer ortopedtekniska lösningar. Huvudkontoret är på Island men företaget har omkring 3500 anställda i över 20 länder runtom i världen. Företaget etablerades år 1971, och har varit börsnoterat sedan 1999. Tillväxten har både varit genom förvärv av andra bolag samt organisk tillväxt. Den organiska tillväxten drivs av stor satsning på forskning och utveckling, och företaget fortsätter lansera nya produkter och lösningar som hjälper människor till bättre liv. Össur i Skandinavien består nu av fyra affärsenheter, och är verksamt i alla nordiska länder samt Baltikum. Företaget omsätter över 800 miljoner kr per år i Skandinavien.

En av affärsenheterna är TeamOlmed, som har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda patienterna, kunderna och medarbetarna. TeamOlmed jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare liv genom att erbjuda en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed finns på ett 20-tal enheter runt om i Sverige och driver dessutom butikskedjan TeamOlmed Butik. Företaget använder sig av modern teknik i mötet med kund och patient samt i tillverkningen. Arbetet sker i nära samarbete med läkare, sjukgymnaster och övrig vårdpersonal inom såväl primärvården som specialistvården.
TeamOlmeds ambition är att resultatet ska överträffa dess offentliga och privata uppdragsgivares högt ställda krav och att vara det ledande företaget inom ortopedteknisk service.


Läs mer på www.teamolmed.se och www.össur.com


Sök tjänsten