HR Generalist med fokus på utveckling!

Vår kund som har sitt kontor centralt i Stockholm med utsikt över Humlegården söker nu en lösningsorienterad och flexibel HR Generalist till sitt kompetenta HR-team.

De söker dig som gillar att utveckla och förbättra HR-processer, implementera nya system och arbetssätt och som brinner för HR precis lika mycket som de gör! Om du vill vara med på en spännande resa i rollen som vår kunds HR Generalistkonsult så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Den vi söker är en proaktiv, noggrann och driven person som får saker att hända och gillar att leverera. Ord som kännetecknar både dig och vår organisation är klok, trevlig och hjälpsam. Hos vår kund kan det svänga snabbt ibland och det tycker du är kul och kan då ändra riktning när det behövs!

Du kommer att framförallt att arbeta med;

• Att implementera de olika delarna i det nya HR systemet, HR Manager, där rekryteringsverktyget är först ut
• Vara med och forma personalhandboken på intranätet
• Jobba med onboarding-processen och utvecklingssamtalsprocessen
• Och mycket annat

Du jobbar tillsammans med dina två HR-kollegor i teamet och kommer också ha mycket kontakt med andra i vår verksamhet som tex vår kunds kommunikationsavdelning.

Din bakgrund och erfarenhet:
• Akademisk examen inom HR eller motsvarande
• Ca 3-5 års erfarenhet från HR-arbete på en HR-avdelning eller inom tex bemanningsbranschen
• Flytande på både svenska och engelska, och gillar att uttrycka dig i tal och i skrift, framförallt på svenska
• Duktig på och lär dig snabbt olika system

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Du kommer att vara anställd av Jurek som konsult och uppdragets längd är 6-7 månader med start i Januari 2019.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se 0733-91 41 08 eller Felicia Fischerström, felicia.fischerstrom@jurek.se 0708 -10 24 19. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: HR-administratör Hr-assistent HR-generalist HR-system rekrytering implementera systemimplementation

Sök tjänsten