HR-konsult eller nyfiken på att bli? Läs mer här.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som redan är, eller är nyfiken på att bli, HR-konsult.

Vi söker dig som har erfarenhet inom HR och som är intresserad av att arbeta ute hos våra kunder. Du trivs med att arbeta konsultativt – du är van vid att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya områden och situationer.

Typiska konsultuppdrag hos ID Entity är som HR Manager, HR Business Partner, HR-generalist, HR-assistent eller HR-administratör. Vi har också behov av konsulter med specialistkompetens inom till exempel arbetsrätt, förhandling, kompetensutveckling, rekrytering, compensation & benefits och avveckling.

Vi på ID Entity erbjuder dig som konsult spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas inom din HR-roll. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter.

Uppdragen via ID Entity kan variera i längd och omfattning. Idag består vår kundkrets i första hand av små och medelstora företag och organisationer, nationella och internationella, med höga krav på både medarbetare och leverantörer. Engagemang är ett nyckelord i sammanhanget. Vi älskar vårt jobb, och vi vill arbeta med människor som känner likadant helt enkelt. Våra kunder är ofta i behov av en konsult omgående så av den anledningen ser vi gärna att du är tillgänglig inom en månad.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och hur det är att jobba via oss? Då får du gärna höra av dig till Malin som dagligen arbetar med våra konsultuppdrag. Du når henne på malin.ruhn.gibeck@id-entity.se

När du registrerar ditt cv nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida konsultuppdrag. Följ oss gärna via vår hemsida och på LinkedIn där du även kan söka aktuella uppdrag och tjänster.

Vi ser fram emot att din kontakt snarast möjligt!

Sök tjänsten