HR-stjärna i början av din karriär?

Är du i början av din HR-karriär och söker jobb inom HR?

Vi söker dig som går sista året på din universitets- eller högskoleutbildning inom HR eller som precis avslutat utbildningen och vill börja jobba som tex HR-assistent, HR-administratör, HR-koordinator eller HR-generalist.
För våra konsultuppdrag ser vi gärna att du är en lösningsorienterad och strukturerad person med hög social kompetens som trivs med kundorienterat arbete. Du är van att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya områden och situationer.

ID Entity kan erbjuda dig spännande utmaningar där du kan utvecklas vidare inom HR. ID Entity är en seriös och personlig aktör som månar om dig och du är viktig för oss och våra kunder. Vi kan erbjuda spännande tjänster och konsultuppdrag, tillgång till HR-dokumentation och ett trevligt nätverk av andra duktiga HR-konsulter. ID Entitys kunder finns framförallt i Stockholm, men det händer att vi även har behov av konsulter till andra orter. Låt oss därför veta vilket geografiskt område du är intresserad av att arbeta inom och gärna också om du är intresserad av uppdrag på hel- eller deltid.

Välkommen med din ansökan och ditt CV.

Om du har frågor kring våra uppdrag och ID Entity så är du välkommen att kontakta oss på: info@id-entity.se
Sök tjänsten