Omtänksam HR Chef till Bonliva

Vi förstärker nu ytterligare på HR-sidan och vi söker dig som har ett stort hjärta för sjukvård och hälsa, arbetsmiljö, personlig utveckling och hållbarhet. Är du den som tillsammans med oss vill förbättra arbetsmiljön ännu mer för våra kära konsulter och interna medarbetare?

Bonliva AB är en av Sveriges största bemannings- och rekryteringsaktörer inom vård och omsorg. Idag har över 1500 konsulter inom vård och omsorg arbetat för oss, där vi bemannar samtliga landsting i Sverige, och nu även i Norge. På huvudkontoret är vi idag 90 medarbetare.

För att trivas hos oss stimuleras du av att bygga långsiktiga relationer och vara med om att ta fram lösningar där kvalitet är grundstommen. Kommunikation för dig, oavsett om det sker i skrift eller tal inspirerar dig. Du är självständig och motiveras av att ta stort ansvar inom HR-arbetet som du har ett brinnande intresse för.

Rollen innebär en central och viktig position hos oss på Bonliva där du kommer att ha ett strategiskt och operativt ansvar för våra HR-relaterade frågor. Du kommer ha en viktig stödfunktion för hela bolaget och vi vill att du säkerställer att våra rekryteringsprocesser är pricksäkra och effektiva, samtidigt som du bistår våra rekryterande ledare inom bemanningen i beslutsfattandet. Det är viktigt för oss att vi ligger i framkant och är förberedda inom de arbetsrättsliga lagarna och trenderna inom arbetsmiljöfrågor. Du kommer ha en central roll i att utveckla vårt arbete inom kompetensutveckling och utbildning för alla våra medarbetare. Vidare ser vi att du har en stor drivkraft i att vidareutveckla våra mervärden och förmåner för alla medarbetare och konsulter.
HR-chef rapporterar direkt till VD samt har en aktiv roll i ledningen av bolaget.

Vi ser att vår kommande HR-chef är en ansvarstagande och aktivt ledande person som har lätt för att lyssna och inspirera. Det är viktigt för oss att vår HR-chef trivs med att arbeta i en fartfylld miljö full av framåtsträvan och förbättringsglädje och har goda organisatoriska egenskaper för att vidareutveckla, dokumentera och förklara processerna inom HR-området.
Flera års dokumenterad erfarenhet av HR-arbete är ett krav.


Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med ID Entity AB en del av Jurek. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Cecilia Hasslev, 073-341 41 98, cecilia.hasslev@id-entity.se.
Sök tjänsten