Stjärna på rekrytering? Se hit!


Är du på jakt efter nya utmaningar och söker en roll där du får göra det du brinner för – att rekrytera? Är du även en fena på att arbeta i LinkedIn och tycker om att ha många kontaktytor? Många av våra kunder söker nu rekryteringsstjärnor på olika nivåer!

I uppdragen via oss kommer du bland annat att arbeta med:
· Annonsskrivning
· Screening/genomläsning av ansökningar
· Intervjuer
· Search via LinkedIn och andra kanaler
· Referenstagning
· Kandidatkommunikation genom hela processen
· Koordinering av intervjuer med chefer och bistå med material till intervjuer

Du arbetar hela tiden kreativt med att hitta lösningar på stort som smått och varje dag har du många externa och interna kontakter. Ditt arbetssätt är strukturerat, metodiskt, proaktivt och hands-on.

Din bakgrund:
Då vi arbetar med fler uppdrag söker vi både dig som är i början av din karriär och dig som är mer senior inom området. Kanske har du precis avslutat dina universitetsstudier och arbetat som rekryteringsassistent parallellt med dina studier, eller så är du en självständig rekryterare med flera arbetsår bakom dig. Gemensamt för alla roller är att du tycker om att arbeta med många kontaktytor och brinner för att hitta rätt person till rätt roll! Vi tror även att du är systemkunnig och tycker att LinkedIns oändliga värld är spännande.

Uppdragen via ID Entity kan variera i längd och omfattning. Idag består vår kundkrets i första hand av små och medelstora företag och organisationer, nationella och internationella, med höga krav på både medarbetare och leverantörer. Engagemang är ett nyckelord i sammanhanget. Vi älskar vårt jobb, och vi vill arbeta med människor som känner likadant helt enkelt. Våra kunder är ofta i behov av en konsult omgående så av den anledningen ser vi gärna att du är tillgänglig inom en månad.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och hur det är att jobba via oss? Då får du gärna höra av dig till Mimma som dagligen arbetar med våra konsultuppdrag. Du når henne på mimma.liwgren.norling@jurek.se

När du registrerar ditt cv nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida konsultuppdrag. Följ oss gärna via vår hemsida och på LinkedIn där du även kan söka aktuella uppdrag och tjänster.

Vi ser fram emot din kontakt!

Sök tjänsten