Rekrytera eller hyr ett HR-proffs!

VÄr allra viktigaste arbetsuppgift Àr att göra ditt jobb lite enklare. För vi vet nÀmligen att det ibland kan vara svÄrt att ha koll pÄ exakt vad man behöver. Eller vem man behöver.

Genom att analysera organisationen, er företagskultur och ert nulÀge kan vi gemensamt komma fram till vilken personlighet och kompetens som bÀst löser ert behov.  Vi kan ocksÄ komma in i slutet av rekryteringsprocessen och göra en objektiv personbedömning. Ibland kallas det Àven second opinion.

Vi Ă€r sedan mer Ă€n 10 Ă„r experter pĂ„ att identifiera sĂ„vĂ€l specialister som chefer inom HR-omrĂ„det. VĂ„rt nĂ€tverk av kandidater och konsulter inom HR Ă€r stort och vĂ€letablerat. BĂ„de nĂ€r det kommer till operativa och strategiska roller. LikvĂ€l ser vi till att anpassa och skrĂ€ddarsy den perfekta lösningen för just er – varesig ni behöver hjĂ€lp med search, rekrytering, second opinion eller en konsultlösning!

Jurek HR

Sedan förvÀrvet av Jurek har detta blivit Ànnu mer av ett faktum! Vi bestÄr numera av ett större team av konsultchefer, rekryterare, researchers och Talent Managers som alla arbetar dedikerat med kompetensförsörjning inom HR! Det Àr detta vi kallar Jurek HR. Och glöm inte heller att Jurek Àr specialister pÄ kompetensförsörjning Àven inom Juridik, Ekonomi, Business Support och Marknad!

TrÀffa tvÄ av vÄra kunder

...de vet bÀst hur vi arbetar

Pia Geivald, AniCura Group

Vi har samarbetat med ID Entity i flertalet frĂ„gor. Det har handlat om allt ifrĂ„n att hyra interima verksamhetschefer till chefsrekrytering inom HR och andra omrĂ„den. Vi har Ă€ven tagit hjĂ€lp med ”second opinion”, karriĂ€r- och outplacement, samt anlitat dem som föredragshĂ„llare. Och resultatet blir alltid bra.

Ingrid Roslund Winje, Skandia

Vi har haft stor hjÀlp av ID Entity genom Ären, framförallt i rekrytering av medarbetare i olika HR-roller men Àven av konsulter. För ett antal Är sedan behövde vi rekrytera tvÄ nya HR Business Partners till tvÄ ganska skilda verksamhetsomrÄden. Tack vare ID Entitys gedigna förarbete och stora kontaktnÀt lyckades vi hitta kandidater som passade oss.

Boka möte eller ring oss!

Du nÄr oss pÄ 08-21 68 90

”De Ă€r vĂ€ldigt duktiga pĂ„ att fĂ„ ur oss sĂ„vĂ€l krav som önskemĂ„l och har en förmĂ„ga att förstĂ„ precis vad vi behöver. Och resultatet har alltid varit vĂ€ldigt bra, de har trĂ€ffat rĂ€tt varje gĂ„ng.” – Ernst Nathorst Böös, VD, Propellerhead Software


”För mig Ă€r de en ”partner” i HR-frĂ„gor, mer Ă€n nĂ„got annat. Dessutom har vi alltid roligt nĂ€r vi jobbar ihop. ” – Pia Geivald, HR Manager, AniCura


”Engagemang och dedikation Ă€r det som utmĂ€rker ID Entity i mina ögon. De Ă€r oerhört professionella och noggranna, och stĂ€ller höga krav pĂ„ sĂ„vĂ€l oss som kandidaterna.” – Ingrid Roslund Winje, Ansvarig för ArbetsrĂ€tt och Förhandling, Skandia