Rekrytera eller hyr ett HR-proffs!

Vår allra viktigaste arbetsuppgift är att göra ditt jobb lite enklare. För vi vet nämligen att det ibland kan vara svårt att ha koll på exakt vad man behöver. Eller vem man behöver.

Genom att analysera organisationen, er företagskultur och ert nuläge kan vi gemensamt komma fram till vilken personlighet och kompetens som bäst löser ert behov.  Vi kan också komma in i slutet av rekryteringsprocessen och göra en objektiv personbedömning. Ibland kallas det även second opinion.

Vi är sedan mer än 10 år experter på att identifiera såväl specialister som chefer inom HR-området. Vårt nätverk av kandidater och konsulter inom HR är stort och väletablerat. Både när det kommer till operativa och strategiska roller. Likväl ser vi till att anpassa och skräddarsy den perfekta lösningen för just er – varesig ni behöver hjälp med search, rekrytering, second opinion eller en konsultlösning!

Jurek HR

Sedan förvärvet av Jurek har detta blivit ännu mer av ett faktum! Vi består numera av ett större team av konsultchefer, rekryterare, researchers och Talent Managers som alla arbetar dedikerat med kompetensförsörjning inom HR! Det är detta vi kallar Jurek HR. Och glöm inte heller att Jurek är specialister på kompetensförsörjning även inom Juridik, Ekonomi, Business Support och Marknad!

Träffa två av våra kunder

...de vet bäst hur vi arbetar

Pia Geivald, AniCura Group

Vi har samarbetat med ID Entity i flertalet frågor. Det har handlat om allt ifrån att hyra interima verksamhetschefer till chefsrekrytering inom HR och andra områden. Vi har även tagit hjälp med ”second opinion”, karriär- och outplacement, samt anlitat dem som föredragshållare. Och resultatet blir alltid bra.

Ingrid Roslund Winje, Skandia

Vi har haft stor hjälp av ID Entity genom åren, framförallt i rekrytering av medarbetare i olika HR-roller men även av konsulter. För ett antal år sedan behövde vi rekrytera två nya HR Business Partners till två ganska skilda verksamhetsområden. Tack vare ID Entitys gedigna förarbete och stora kontaktnät lyckades vi hitta kandidater som passade oss.

Boka möte eller ring oss!

Du når oss på 08-21 68 90

”De är väldigt duktiga på att få ur oss såväl krav som önskemål och har en förmåga att förstå precis vad vi behöver. Och resultatet har alltid varit väldigt bra, de har träffat rätt varje gång.” – Ernst Nathorst Böös, VD, Propellerhead Software


”För mig är de en ”partner” i HR-frågor, mer än något annat. Dessutom har vi alltid roligt när vi jobbar ihop. ” – Pia Geivald, HR Manager, AniCura


”Engagemang och dedikation är det som utmärker ID Entity i mina ögon. De är oerhört professionella och noggranna, och ställer höga krav på såväl oss som kandidaterna.” – Ingrid Roslund Winje, Ansvarig för Arbetsrätt och Förhandling, Skandia