Kompetensutveckling för ledare och team

Vi på ID Entity brinner för kompetensutveckling och utbildning. I dagens snabbrörliga, oförutsägbara och föränderliga värld.

Under 13 års tid har ID Entity stöttat medarbetare och företag inom kompetensutveckling och outplacement

ID Entity startades 2007 och var en av de marknadsledande aktörerna inom HR när det kommer till rekrytering och konsultuthyrning. År 2019 förvärvades ID Entity av Jurek och det gamla teamet utgör numera Jurek HR. ID Entity fick dock leva vidare som ett systerbolag till Jurek, med målet att stödja individer, företag och organisationer innan och efter rekrytering.

Våra områden inom kompetensutveckling

Ledarskapsutveckling

Ledarskapsträning är ett kraftfullt verktyg för att utveckla högpresterande och hållbara team och organisationer

Läs mer

Teamutveckling

Vi på ID Entity älskar att utveckla team genom nya insikter, forskning och samarbetsövningar!

Läs mer

Coaching

ID Entity arbetar med individuell coachning för att kunna möta varje klients personliga behov. Möten äger rum i ID Entitys lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö eller via teams under konfidentiella former vilket är viktigt för att skapa förutsättningar för en öppen dialog.

Läs mer

Hållbart arbetsliv

Att hantera sin stress är inte bara en nödvändighet för att må bra – det har också blivit en avgörande kompetens för långsiktig framgång.

Läs mer

Varför ID Entity?

Konsulterna på ID Entity har gedigen bakgrund organisationskonsulter och coaching med egen ledarerfarenhet från VD, HR och -marknadschef. När vi konsulter på ID Entity gör vi det med omsorg och respekt för allas individuella personligheter, likheter såväl som olikheter. Vi arbetar med flera dimensioner av människan och vet att det krävs ett gemensamt arbete tillsammans med er (och då menar vi verkligen tillsammans) för att skapa utveckling och förändringar som faktiskt håller i längden.