Ett team fyllt med kompetens

Om Karolina

Karolina är expert på att matcha rätt konsult och coach med uppdrag och klient. ID Entitys chef är ett riktigt energiknippe från västkusten som trivs lika bra på havet som framför en white board.

Hon har spenderat tusentals timmar tillsammans med grupper och individer där hon coachat, stärkt och inspirerat, ofta med fokus på självledarskap. ID Entitys karismatiska och trollbindande chef brinner för att hjälpa individer att hitta verktyg för att skapa verklig förändring.

Karolina Wahlström

Affärsområdeschef och organisationskonsult

+46 76 297 87 95 karolina.wahlstrom@id-entity.se

Om Kicki

Kicki har en unik förmåga att förstå organisationer och dess utmaningar och bidra till våra kunders utveckling på ett affärsmässigt, engagerat och hållbart sätt. Vår kloka affärsutvecklare står stadigt när det blåser samtidigt som hon inspirerar och är vår hälsocoach.

När Kicki inte bidrar till att organisationer och varje individ når sin fulla potential hittar vi henne heja på sina barn på fotbollsplan eller på en energifull promenad med Dvärgschnauzer Leo.

Kicki Segert

Business Manager

+ 46 79 099 55 01 kicki.segert@id-entity.se

Om Malin

Som kundansvarig ser Malin till att fånga upp alla viktiga detaljer och matchar ihop er med rätt organisationskonsult eller coach hos oss på ID Entity.

Efter att ha rott hem en master i Science and Biology insåg Malin att hon ville jobba med människor. Så nu hjälper vår omtänksamma och sportiga stjärna till med stort som smått här på ID Entity istället och socialiserar gärna över en frukostfralla på något av våra spännande event.

Malin Wallebring-Hed

Kundansvarig

+46 73 413 92 79 malin.wallebring@jurek.se

Om Carin

Carin är vårt ess inom arbetsmiljö, hållbarhet och ledarskap. Alla vill ha en stund med Carin och vart hon än går sprider hon värme och skapar nya anhängare av mindfulness med fokus på ditt inre.

Hon är en skarp, inspirerande föreläsare och utbildare som hjälper till att omvandla svåra utmaningar och frågor till handfasta och begripliga verktyg. Hon älskar mycket men kanske framför allt sin Golden retriever Pelle och att hänga på landet med sin härliga familj.

Carin Frödeberg

Organisationskonsult och coach

carin.frodeberg@id-entity.se

Om Louise

Louise är vår expert inom konflikthantering, kommunikation och ledarskap. Med sitt professionella och varma sätt inger hon trygghet och skapar processer för att ni ska få de bästa förutsättningarna för att gå stärkta ur en konflikt.

Är hon inte i Stockholm och förgyller tillvaron för oss på ID Entity samlar hon energi och inspiration från sin nybyggda stuga i dalarna.

Louise Lind

Organisationskonsult och coach

louise.lind@id-entity.se

Om Josefin

Josefin är vår specialist på förändringsledning och kommunikation. Genom hennes skräddarsydda program för både chefer och medarbetare får hon individer att omvandla sin kommunikation från omedvetet inkompetent till excellent.

Med sin varma utstrålning och nyfikenhet får Josefin människorna hon möter att känna sig trygga och modiga. Finns hon inte i Nacka sitter hon vanligtvis på ett flyg för att ta sig till ett spännande uppdrag eller för att hälsa på någon av hennes högskolestuderande barn.

Josefin Hållén

Organisationskonsult och coach

josefin.hallen@id-entity.se

Malin Sjöström

Karriärccoach

malin.sjostrom@jurek.se

Om Stefan

Stefan lade forskningen inom Life Science på hyllan när han insåg att det var mer intressant och värdeskapande att kommunicera med människor än med molekyler. Som coach brinner Stefan för magin som skapas i samtal med klienter då nyfikenheten väcks, perspektiven blir fler och insikterna infinner sig.

Sitter inte Stefan i ett intressant samtal med klient, kund eller kandidat hittar du honom troligtvis i stugan vid Mälaren för att ta hand om kropp och knopp tillsammans med hund och familj.

Stefan Grip

Coach

stefan.grip@jurek.se

Om Maria

Maria är advokaten som bytte bana och blev coach -allt för att skapa positiva förändringar i arbetslivet där hållbarhet och prestation går hand i hand. Genom hennes djuplodade kunskaper och intuitiva förmågor möter hon individer och grupper på ett sätt som skapar trygghet, nyfikenhet och livslångt lärande.

Startar hon inte dagen med mindfulness eller en kopp kaffe medan hon blickar ut över kattegatt, filar hon på en föreläsning eller coachar en ledare eller medarbetare till värdefulla insikter.

Maria Bouvin

Organisationskonsult och coach

maria.bouvin@id-entity.se

Ylva har startat och drivit flera bolag, däribland ID Entity. Hon är ett välkänt namn inom HR och det finns få som skapar så förtroendeingivande relationer – Ylva är ärlig, skarp, omtänksam och kunnig!

Vi är mycket glada över att Ylva, som lägger en stor del av sin tid på att driva HR-affären på Jurek, fortsätter att träffa coachklienter på ID Entity. Hon använder sin stora verktygslåda från sina roller som ledare, rekryterare och coach när hon möter medarbetare som blivit uppsagda eller chefer som vill bli stärkta i sin roll. När Ylva inte arbetar hittar vi henne på Ljusterö, på sin häst Guiness, i sin kajak eller med tålamodsprövande surdegen i hennes charmiga kök.

Ylva Ottosson

Grundare och coach

ylva.ottosson@jurek.se

Cecilia eller Cilla som vi tycker om att kalla henne är en av grundarna till ID Entity och ett välkänt ansikte inom HR. Hon är en fantastisk och genuin ledare, rekryterare och inspiratör som med sin långa erfarenhet och skarpa omdömesförmåga blivit expert på search och personbedömningar.

Cilla har de senaste åren drivit HR-affären under Jureks flagg men har fortsatt att vara en uppskattad och omtyckt coach på ID Entity. Stöttar hon inte klienter eller er kunder med att hitta er nya stjärna finner vi henne på något nytt resmål eller på landet där hon mer än gärna hjälper grannarna att skruva ihop IKEA-möbler.

Cecilia Hasslev Billing

Grundare och coach

cecilia.hasslev.billing@jurek.se

Jessica Svensson

Ekonomichef

jessica.svensson@jurek.se

Towe Karlsson

Kontorschef

towe.karlsson@jurek.se

Shervin Razani

VD och ägare

shervin.razani@jurek.se

Rosanna Ryrberg

Marknadschef

rosanna.ryrberg@jurek.se

Varför ID Entity

Konsulterna på ID Entity har gedigen bakgrund som organisationskonsulter och coacher med egen ledarerfarenhet från VD, HR och -marknadschefsroller. När vi konsulter på ID Entity utbildar och håller i träningar gör vi det med omsorg och respekt för allas individuella personligheter, likheter såväl som olikheter. Vi arbetar med flera dimensioner av människan och vet att det krävs ett gemensamt arbete tillsammans med er (och då menar vi verkligen tillsammans) för att skapa utveckling och förändringar som faktiskt håller i längden.