Outplacement

Outplacement är en tjänst där arbetsgivare och medarbetare får hjälp med att gå skilda vägar under strukturerade och ansvarsfulla former. Genom att erbjuda ett professionellt outplacementprogram ger vi ett schysst avslut till medarbetare vilket dessutom stärker er position som arbetsgivare. Outplacement skapar trygghet för alla anställda och ger medarbetarna som måste gå rätt förutsĂ€ttningar för att ta nya kliv i karriären.

ID Entity by Jurek har under 12 Är stöttat medarbetare med karriÀrcoachning och outplacement. Fokus ligger pÄ att sÄ snabbt som möjligt hitta vÀgen fram till ett nytt arbete eller i vissa fall studier eller start av egen verksamhet. Allt för att bidra till att bÄda parter gÄr sÄ nöjda som möjligt ur situationen som uppstÄtt. VÀgen framÄt kan se vÀldigt olika ut. Ibland handlar det om att fokusera pÄ CV, LinkedIn och ansökningsprocessen. Vid andra tillfÀllen handlar det snarare om att coacha klienten till att behÄlla energin och glÀdjen för att kÀnna engagemang och driv i sitt jobbsökande. Oftast en kombination av bÄda delar.

Hur gÄr det till?

Vi erbjuder individuella program pÄ tvÄ, tre eller sex mÄnader, samt upplÀgg med gruppcoaching i kombination med individuella möten. Vi vill vara med och bidra till ett sÄ bra avslut som möjligt för sÄvÀl arbetstagare som arbetsgivare utan att det för den sakens skull behöver kosta dÀrefter.

Mötena är givetvis strikt konfidentiella och ingen information från mötena delges tredje part. Vi som arbetar med coachning har stor kunskap om arbetsmarknaden, vilka kompetenser som där efterfrågas och hur rekryteringsprocessen fungerar. Vi har även lång erfarenhet av att jobba med samtal och coachning som arbetsmetod.

Exempel pÄ innehÄll

  • Bakgrund och erfarenheter
  • Nuläge och framtidsplaner
  • Personprofilanalys
  • Motivationsanalys
  • Att sätta mål och handlingsplan
  • Arbetsmarknadsläge
  • Finslipning av CV och personligt brev
  • Övningsintervju och återkoppling

Vill du lÀsa mer om vÄra olika program?

Vill du veta mer?

Kontakta Karolina direkt eller fyll i formulÀret lÀngre ner pÄ denna sida.

Karolina Wahlström

Kontakta oss