Outplacement

Kanske har du funderingar kring hur du på bästa sätt ger dina medarbetare ett bra avslut? Kanske har ni redan en samarbetspartner i coaching men vill kunna erbjuda era medarbetare alternativ?


När vi coacher på ID Entity arbetar med outplacement gör vi det med omsorg och respekt för varje individs tillstånd och läge.

Även om vi har en strukturerad process framtagen under de 17 år vi erbjudit coaching vid uppsägning, är ingen process den andra lik. Att möta individer som ofta är i kris, och få följa deras resa till att känna hoppfullhet och tillslut hitta sitt nästa drömjobb, är något av det häftigaste vi får vara med om!

Genom att erbjuda outplacementprogram till era medarbetare

  • Skapar ni bästa möjliga chans till en nystart och ett nytt jobb på arbetsmarknaden
  • Stärker ni som arbetsgivare ert arbetsgivarvarumärke
  • Skapar ni goda ambassadörer
  • Ökar ni chansen att få tillbaka talanger som blivit uppsagda på grund av ekonomin och arbetsbrist

Genom en strukturerad process anpassad efter medarbetarens individuella behov och mål, ligger fokus på att hitta vägen fram till nästa steg i karriären eller att kanske våga starta eget. Vi som arbetar med coachning har lång erfarenhet från hur arbets- och rekryteringsmarknaden fungerar och vilka kompetenser som efterfrågas.

Vi erbjuder outplacement för medarbetare och juniora ledare samt executives. Vi ses via teams eller på plats på våra kontor i Stockholm eller Göteborg.

Läs om våra olika program nedan.

Vill du veta mer?

Kontaktperson

Karolina Wahlström

Head of business Unit

+46 76 297 87 95

karolina.wahlstrom@id-entity.se

Skriv till oss

Vill du veta mer?

Kontaktperson

Karolina Wahlström

Head of business Unit

+46 76 297 87 95

karolina.wahlstrom@id-entity.se

Skriv till oss