Kompetensutveckling för ledare och team

Vi på ID Entity brinner för kompetensutveckling och utbildning för att stärka både organisationer, team och individer

Vilka är vi?

Vi på ID Entity är ett bolag som är tillräckligt stora för att göra skillnad och tillräckligt små för att ha en nära relation till våra kunder, oavsett vilka uppdrag vi gör. Organisationskonsulterna på ID Entity by Jurek är ett passionerat team som brinner för utveckling på organisations, -team och individnivå. Vi står stadigt i forskningen men har örat mot marken för att ständigt uppdatera oss på omvärldens nya krav och spelregler.

Vi på ID Entity hjälper din organisation med

  • Att rusta er för att kunna möta omvärldens ökade krav
  • Att bygga ett starkare arbetsgivarvarumärke för att attrahera och behålla talanger
  • Att utveckla medarbetare och ledare genom träning och utbildning
  • Att skapa ett bra avslut för dig som står inför uppsägningar av personal


Välkommen att kontakta oss för att få just den hjälp ni behöver!

Våra värderingar

Kompetens

Vi älskar storytelling, men det är i forskningen vi vilar. Genom våra kunskaper inom organisations, ledarskaps -och teamutveckling arbetar vi tillsammans med er för skapa en framgångsrik process för att nå resultat.

Trygghet

Tillbaka till grunderna. Trygghet skapar tillit och tillit gör att vi vågar vara modiga - en förutsättning för att kunna utveckla både sig själv och andra. Vilket är precis den känslan vi konsulter på ID Entity skapar i rummet.

Glädje

Vi älskar att arbeta med det vi gör, och med den känslan möter vi er. Med hjälp av kreativitet, coaching, allvar, djupa samtal, stöttning och acceptans skapas det en lust att utvecklas samt en glädje även hos dem vi möter.

Varför ID Entity?

Konsulterna på ID Entity har gedigen bakgrund som organisationskonsulter och coacher med egen ledarerfarenhet från VD, HR och -marknadschefsroller. När vi konsulter på ID Entity utbildar och håller i träningar gör vi det med omsorg och respekt för allas individuella personligheter, likheter såväl som olikheter. Vi arbetar med flera dimensioner av människan och vet att det krävs ett gemensamt arbete tillsammans med er (och då menar vi verkligen tillsammans) för att skapa utveckling och förändringar som faktiskt håller i längden.