Inspiration

Inspirationsföreläsning – Höstvitaminer

I en tid av konstant förändring och utmaningar är det viktigare än någonsin att vara rustad med rätt verktyg för att möta utmaningar, hantera konflikter och bygga starka relationer. Vill ni skapa engagemang, utveckla och stärka era medarbetare inifrån? Här går vi kort igenom vad du kan förvänta dig från vår inspirationsföreläsning Höstvitaminer.

Under vår workshop Höstvitaminer varvar vi inre mentala övningar med konkreta yttre verktyg för träna oss i att möta och hantera konflikter, utmaningar och relationer. Med hjälp av evidensbaserad forskning och modeller rustar vi oss för att kunna hantera en föränderlig värld med höga krav. Vi skapar insikter kring vad som stärker vår motivation och vad vi individuellt behöver för att må bra, både fysiskt och mentalt. Vi utforskar våra drivkrafter, våra invanda tankemönster, reaktioner vid stress samt hur vi kan förhålla oss till våra känslor.

Vi siktar även mot framtiden och reflekterar över aktiviteter som vi som individer och grupp vill hålla i och göra mer av för att fortsätta utvecklas. Vi varvar allvar och reflektion med kreativitet och glädje för att skapa en tillitsfull miljö där deltagarna vågar dela med sig av tankar och känslor.

Höstvitaminer riktar sig till våra kunder som till exempel ska ha en konferens/kick-off eller vill ha en nytändning i teamet och öka engagemanget och motivationen. Den är också lämplig för nya team eller team som jobbar mycket på distans eller som ska tillbaka till kontoret efter en längre period av distansarbete. Vi kan göra det som en kortare inspirationsföreläsning eller som en halvdag med mer interaktiv aktivitet där vi kommer lite mer in på djupet.

För mer information, kontakta Kicki Segert, Business Manager på ID Entity.
+ 46 79 099 55 01
kicki.segert@id-entity.se

Du kanske också vill läsa om