Mindfulness

Vi pÄ ID Entity verkar för att bidra till ett hÄllbart arbetsliv för individer, grupper och organisationer. Mindfulness Àr ett effektivt och forskningsbaserat verktyg som har positiv inverkan pÄ hÀlsan och den kognitiva förmÄgan och Àr dÀrför en sjÀlvklar spelare i vÄrt hÄllbarhetsbygge.

Mindfulness handlar kort och gott om att tygla och trĂ€na upp vĂ„r uppmĂ€rksamhet. IstĂ€llet för att vara slav under vĂ„ra impulser, eller hamna i ett konstant ”nĂ€sta-stegs-lĂ€ge” eller â€Ă€lta-gĂ„rdagen-tillstĂ„nd” hjĂ€lper mindfulness oss att vara fokuserade och nĂ€rvarande i nuet. Genom trĂ€ning ökar ocksĂ„ förmĂ„gan till att vara ”hĂ€r och nu” pĂ„ ett mer nyfiket, tĂ„lmodigt och avslappnat lĂ€ge. Övningar bestĂ„r bland annat av enkla fokus-meditationer som pĂ„ sikt gör oss mer stabila, harmoniska och stresstĂ„liga.

För dig som vill erbjuda din grupp en bestÄende förÀndring med hjÀlp av mindfulness, kontakta oss gÀrna sÄ berÀttar vi mer om vÄr personliga och utvecklande utbildning som genomförs vid Ätta tillfÀllen och tvÄ timmar per gÄng. Utbildningen genomförs antingen pÄ plats hos er, digitalt eller i vÄra lokaler.

Är du nyfiken och vill prova mindfulness med din grupp?

Kontakta oss för att stÀlla dina frÄgor eller för att boka nÄgon av vÄra uppskattade förelÀsningar eller halvdagsworkshops.