Mindfulness

Att vara här och nu är ett tillstånd många pratar om, men hur ofta stannar vi verkligen upp? Är ni en organisation som alltid vill vidare till nästa steg? Har ni medarbetare som fastnat i det förflutna eller hela tiden strävar efter att nå nästa mål? Då kan mindfullness vara någonting för er!


Vad är mindfulness?


Mindfulness är ett effektivt och forskningsbaserat verktyg som har positiv inverkan på både hälsan och den kognitiva förmågan och är därför en självklar spelare i vårt arbete mot ett hållbart arbetsliv.

Mindfulness handlar kort och gott om att tygla och träna upp vår uppmärksamhet. Istället för att vara slav under våra impulser, eller hamna i ett konstant ”nästa-stegs-läge” eller ”älta-gårdagen-tillstånd” hjälper mindfulness oss att behålla fokus och vara närvarande. Genom träning ökar vi förmågan till att vara ”här och nu” i ett mer nyfiket, tålmodigt och avslappnat läge. Övningarna består bland annat av enkla fokus-meditationer som på sikt gör oss mer stabila, harmoniska och stresståliga.

För dig som vill erbjuda din grupp en bestående förändring med hjälp av mindfulness – kontakta gärna oss så berättar vi mer om våra personliga och utvecklande utbildningar. För er som endast är nyfikna går utbildningen att genomföra som föreläsning eller workshop. För mer bestående lärande och förändringar genomförs utbildningen vid åtta tillfällen och två timmar per gång, antingen på plats hos er, digitalt eller i våra lokaler.

Vill du veta mer?

Kontaktperson

Karolina Wahlström

Head of Business Unit

+46 76 297 87 95

karolina.wahlstrom@id-entity.se

Skriv till oss

Vill du veta mer?

Kontaktperson

Karolina Wahlström

Head of Business Unit

+46 76 297 87 95

karolina.wahlstrom@id-entity.se

Skriv till oss

Läs mer om respektive område inom hållbart arbetsliv