Ledarskapsutveckling

Vi pÄ ID Entity brinner för kompetensutveckling och vi har arbetat med sÄvÀl ledare som ledningsgrupper. VÄr erfarenhet har gjort att vi utvecklat ett antal utbildningar som ofta efterfrÄgas och uppskattas. Utöver det sÄ anpassar vi utvecklingsprocesser i ledarskap efter just er grupp - oavsett erfarenhet, nivÄ och position. Vi anvÀnder oss av modern forskning varvat med praktiska övningar hÀmtade frÄn deltagarnas verklighet i och med att det Àr dÀr förÀndringen ska Àga rum.

Att vara ledare idag stÀller högre krav Àn nÄgonsin tidigare. Tempot Àr högt och förÀndring Àr ett normaltillstÄnd. Ofta leder du personer frÄn sÄ mÄnga som 4 olika generationer, alla med olika behov och motiv till att gÄ till jobbet. Samtidigt som vi behöver ha tydliga mÄl och förvÀntningar behövs Àven rÀtt sorts verktyg för att inspirera, inkludera och motivera sina medarbetare.

 

Kontakta oss

Behöver du stöd, utveckling eller utbildning inom ledarskap? Ingen frÄga Àr för liten.  Fyll i formulÀret nedan sÄ kontaktar vi dig inom kort!

Inom ledarskapsutveckling utbildar vi Àven inom;

  • Leda pĂ„ distans
  • Ny som chef
  • Feedback och utvecklande samtal