Ledarskapsutveckling

Vi på ID Entity älskar utveckling och har arbetat med många ledare och ledningsgrupper. Vår erfarenhet har gjort att vi utvecklat ett antal utbildningsmoduler som ofta efterfrågas och uppskattas. Utöver det så skräddarsyr vi utvecklingsprocesser i ledarskap efter just er grupp, oavsett erfarenhet, nivå och position. Vi använder oss av modern forskning varvat med praktiska övningar tagna från deltagarnas verklighet, det är ju där förändringen ska äga rum.

Att vara ledare idag ställer högre krav än någonsin tidigare. Tempot är högt och förändring ett normaltillstånd. Ofta leder du personer från så många som 4 generationer, alla med olika behov och motiv till att gå till jobbet. Samtidigt behöver vi ha tydlighet i ledarskapet och en ledare ska inspirera, inkludera och motivera sina medarbetare!

 

Hur går det till?

Få individer föds som ledare. Att vara ledare är en läroprocess och alla kan hitta sin personliga ledarstil och bidra till organisationens framgångar. Vi på ID Entity använder oss av kraftfulla verktyg för att skapa insikt om oss själva och andra, en förutsättning för att utvecklas och kunna förändras till önskat läge.

I samtliga ledarskapsutbildningar träffas vi vanligtvis vid 5-10 tillfällen där vi som utbildare leder, stöttar och utmanar deltagarna att utvecklas både personligt, professionellt och självklart i sitt ledarskap. Mellan varje utbildningstillfälle, som sker ca 1 gång i månaden, tränar deltagarna på nya beteenden och vanor.